Skip to main content
Få orden på treningen med meg

Online Coaching

Bergen – Voss, Oslo maraton eller Norseman? Få mer ut av ditt store mål ved å trene systematisk, og ikke minst med en treningsplan som er tilpasset deg. Du og jeg snakker sammen for å tilpasse 4 uker med målrettet trening. Treningsplanleggeren vil du få tilgang til via min nettside, og det er også her du legger ved kommentarer og linker til treningsøkter (strava, polar ++)

Få mer ut av treningsplanen ved at du får tilbakemeldinger etter hver uke. Jeg vil gå igjennom tallene dine fra trening og gjør endringer på treningsplanen om nødvendig. På denne måten får du mer tips og triks for å fortsette den gode progresjonen.

Online coaching

Kun treningsprogram uten oppfølging

Individuelt og systematisk program for at du skal oppnå god progresjon innen ønsket målsetting. Varighet er 4 uker.

Kr 1199,-

/mnd

Online coaching

Treningsprogram med oppfølging

Individuelt og systematisk program for at du skal oppnå god progresjon innen ønsket målsetting. I tillegg får du oppfølging ukentlig slik at treningsplanen kan endres etter behov. Dette gjøres via epost og telefon. Varighet er 4 uker.

Kr 1899,-

/mnd

 

Jeg har jobbet med André det siste året og digger det! Helhetlig treningsopplegg med en tydelig plan, og med stor variasjon i løpeøktene. Formen har blitt betydelig bedre, og jeg har lært å tilpasse treningen etter hvordan kroppen faktisk føles. André er positiv, motiverende og ærlig, det siste er viktig når man ikke alltid forstår hva en «rolig økt» innebærer.. I tillegg svarer han raskt på alle spørsmål jeg måtte ha, jeg får skryt hvis det er fortjent og tydelig tilbakemelding hvis jeg har vært litt ivrig. Anbefales!

Hanne

André er en sympatisk fyr, en god og varm kar med masse erfaring og en indre ild som jeg sjeldent har sett maken til, og sånt smitter. Han renner over av positivitet og engasjement for alt og alle, og er fantastisk støttende og forståelsesfull, men han går heller ikke av veien for å fortelle akkurat hva han mener på en konstruktiv måte når det er behov for det.
Jeg heier på deg André. Stolt av hva du får til.
Gleder meg til videre samarbeid i lang tid fremover!

Kim

André sine egenskaper enkelt oppsummeres slik:
- Svært god kunnskap om trening og om hvordan man kan nå sine mål enkelt og fornuftig.
- God kunnskap som forebygger slitasje, skader mm.
- Positiv, målrettet og jovial.
- Pliktoppfyllende og alltid tilgjengelig.
- Engasjert, interessert og generelt svært opptatt av din helse, form og følelse.
Online coaching hos André anbefales på det sterkeste!!

Kristoffer