Skip to main content

Hva mener andre om meg?

Takk for tilliten

Jeg kan anbefale André som online coach! Tett og god oppfølging.
Gode treningsplaner tilpasset din form og eventuelle skader.
Bra variasjon etter treningsmengde og hvilke muligheter som finnes rundt deg.
Litt push når det trengs, samtidig som han hjelper deg å holde igjen når det trengs.
Det er jo ikke alltid hode lytter til kroppen.

Man får ukentlig opplegg, så kan du selv velge når på døgnet eller hvilke dager du ønsker å gjennomføre dem.
Passer ypperlig til den som ellers har litt mye planer, kanskje litt familielogistikk og som generelt synes det er vanskelig å komme i gang på egenhånd.
Anbefales på det sterkeste!

Kathrine

Jeg har jobbet med André det siste året og digger det! Helhetlig treningsopplegg med en tydelig plan, og med stor variasjon i løpeøktene. Formen har blitt betydelig bedre, og jeg har lært å tilpasse treningen etter hvordan kroppen faktisk føles. André er positiv, motiverende og ærlig, det siste er viktig når man ikke alltid forstår hva en «rolig økt» innebærer.. I tillegg svarer han raskt på alle spørsmål jeg måtte ha, jeg får skryt hvis det er fortjent og tydelig tilbakemelding hvis jeg har vært litt ivrig. Anbefales!

Hanne

Trening i seg selv er ikke vanskelig... Trodde jeg.
For min del er det sykling som gjelder. Hvor vanskelig kan det være egentlig? Sette seg på, kjøre litt hardt, ta det litt rolig, kjøre litt bakker her og der.
Etter mange år med den klassiske lapskaus treningen, ble jeg liksom aldri noen bedre sykkelrytter, bare tjukkere. Noe måtte gjøres.
Heldigvis så kom jeg over André. Han ville hjelpe meg. 2 år senere og formmessig langt sterkere, både fysisk og psykisk. For det er ikke lett å overkomme øktene til André bestandig. Men når du gjør det, så sitter du der, med gliset halvveis rundt hue og du vet, at dette hadde selv ikke Kapteinen selv klart....
André er en sympatisk fyr, en god og varm kar med masse erfaring og en indre ild som jeg sjeldent har sett maken til, og sånt smitter. Han renner over av positivitet og engasjement for alt og alle, og er fantastisk støttende og forståelsesfull, men han går heller ikke av veien for å fortelle akkurat hva han mener på en konstruktiv måte når det er behov for det.
Jeg heier på deg André. Stolt av hva du får til. Gleder meg til videre samarbeid i lang tid fremover!

Kim

Etter flere år med trening og lite fremgang så bestemte jeg meg for å ta kontakt med André for å nå mine mål. August 2019 startet våres samarbeid, og FOR en fremgang jeg har hatt. Etter bare 5 mnd. Forbedret jeg 10 km med 5 minutter.
Våres samarbeid er basert på online coaching, dette følger André opp nærmest daglig og er alltid oppdatert på resultatene av mine treninger og økter.
Online coaching hos André fungerer helt perfekt, det er enkelt, personlig tilpasset, variert og består av gode kvalitetsøkter. Ingen uker er like og alltid like spennende.
André sine egenskaper enkelt oppsummeres slik:
- Svært god kunnskap om trening og om hvordan man kan nå sine mål enkelt og fornuftig.
- God kunnskap som forebygger slitasje, skader mm.
- Positiv, målrettet og jovial.
- Pliktoppfyllende og alltid tilgjengelig.
- Engasjert, interessert og generelt svært opptatt av din helse, form og følelse.
Online coaching hos André anbefales på det sterkeste!!

Kristoffer